Pressmeddelande

INFORMATION
PER 24 / 7 2021

ANG WIRASPELEN & CORONAVIRUS


♡♡♡

VI HOPPAS PÅ PREMIÄR

10 JULI 2021


Kära och högt ärade publik.

Återigen, innerligt tack för ert tålamod.

Det var med en stor tyngd och väldig tomhet som Wiraspelen i likhet med övriga teatersverige, blev tvugna att se sig besegrade av coronapandemin.

Vem kunde ana att världsläget och pandemin, fortfarande över ett år sedan utbrottet, håller oss i ett sådant grepp att det även inför sommaren 2021 finns risk för att vi och övriga teatersverige tvingas ställa in vår verksamhet.

I nuläget är den senaste informationen vi har att regeringen kommer att hålla en pressträff den 17 maj 2021 för att ge oss ny information och förhoppningsvis positiv sådan, vad gäller kommande lättningar av rådande restriktioner som hindrar spelen,


MEN...


Vi har tillförsikt och ägnar oss åt att hålla hoppets låga klar och ljus och under denna flitens lampa arbetar vi nu för fullt med förberedelser och hängivelse för att vi tror att om vi har tur och FHM s statistike går vår väg så finns det ännu goda chanser för att vi får kan ha


PREMIÄR 10 JULI på

WIRASPELENMen det ger oss också en riktigt stark lust att komma tillbaka starkare och bättre än någonsin sommaren 2021.

Vår regissör, Joakim Gräns, som förra året skrev, regisserade och producerade våra film-trailers inför sommaren 2021 säger:


"- Jag är Wiraspelens stolte regissör som i långt över ett år sett fram emot att ge liv åt Wiraspelens nybearbetade manus, vår fantastiska nyrekryterade ensemble, vår nye kapellmästare, alla nya och gamla medarbetare som lägger sin själ i Wiraspelens famn och vår gamla äng. Isaks äng i Wira Bruk. Och min dröm är, att få göra detta på nytt tillsammans med er vår viktiga och ärade publik sommaren 2021..


Den som ser Wiraspelens trailers, när de publiceras, kanske kan ana vad som är på gång att ske i Wira Bruk, på Isaks Äng, så fort vi får lov att spela för er igen. Välkomna då!"


♡♡♡


Vi önskar er allt gott tills vidare. Ta hand om er och var rädda om hälsan så ses vi förhoppningsvis på Wiraspelen! Gud bevare Wira. Och er alla.


♡ / Wiraspelen genom

Ewa Wesslau

Producent och ansvarig utgivare

Joakim Gräns

regissör och skådespelare

Mia Wesslau

Koreograf, Produktionssamordnare och skådespelare.